Orar și prețuri

Programul Școlii Yoga România 

Orar și preț abonamente de grup la yoga tradițională

✌💘 Singurele cursuri de yoga tradițională din București ✌💘

 

Iată orarul actual de cursuri de grup yoga tradițională ce se țin la sediul nostru din sectorul 3, București, zona Universitate.

Suntem flexibili și relaxați cu timpul, așa că îți recomandăm să vii cu 15 minute mai devreme, să avem timp și de un scurt masaj 🙂

Orar Yoga Luni Joi Yoga Sector 3

2018 VINE CU SURPRIZE!

Am introdus o NOUĂ ZI de cursuri de yoga tradițională, la o oră mai târzie, încât să poată ajunge mai mulți cursanți!

Orar Miercuri Cursuri Yoga Sector 3

Cum Yoga este o practică de lungă durată și devine un stil de viață, școala Yoga România îți propune cele mai avantajoase abonamente din această arie de sănătate, relaxare, wellness, filozofie și spiritualitate.

Pentru că vrem să oferim ORICUI șansa de fi relaxat în orice situație.

În curând, vom reveni cu pachete personalizate pentru abonamentele de 3, 6 și 9 luni, întrucât vrem să îți răsplătim consecveța, dedicarea și dorința pentru o viață superbă, trăită la maxim!

Deci rămâi la curent cu noutățile noastre, abonându-te la newsletter-ul nostru prețios. Ba mai mult, vei primi și un E-BOOK GRATUIT despre YOGA la abonare!

Click aici pentru OFERTA GRATUITĂ

Preturi Abonamente Yoga Romania

 

La actualele noastre cursuri de grup de yoga tradiționala din București participă maxim 10 persoane, pentru că suntem exclusiviști și foarte personali în relația pe care o construim cu tine.

Un alt lucru bine de știut este acela referitor la echipamentul necesar sesiunilor de yoga tradițională:

  • salteau de yoga (yoga mat) este deja acolo;
  • vino cu îmbrăcăminte de schimb comodă, preferabil largă, ca la sala de gimnastică sau ca atunci când pleci într-o excursie pe munte – o poți lăsa la noi atunci când începi abonamentul de yoga;
  • îți recomandăm să alegi articole din bumbac, sunt mult mai sănătoase pentru pielea ta;
  • nu vei avea nevoie de încălțări, vei practica yoga desculț/ă sau purtând șosete;
  • papucii de interior îi vei găsi în sala de schimb;
  • adu-ți un hanorac sau o bluză groasă cu mânecă lungă, pentru că nu suntem la sala de forță și activitatea ta diferă, de la exerciții foarte dinamice la unele statice; plus că stăm pe jos mai tot timpul, nu vrem să ți se facă frig.

P.S: După partea de pranayama și ieșind din Makrāsana, este normal ca temperatura corpului să scadă, așa că vei simți efectul acestei funcții regulatorii în corp.

Pentru orice eventualitate și pentru o Shavāsana cât mai confortabilă, avem pregătite câteva pături pentru tine – ca tu să te bucuri de toată relaxarea din lume!

Pages: 1 2 3 4

Credits © 2018 Yoga Romania