fbpx

Preț abonamente la yoga tradițională în București

Programul Școlii Yoga România 

✌💘 Singurele cursuri de yoga tradițională din București ✌💘

Iată orarul actual de cursuri de grup yoga tradițională ce se țin la sediul nostru din sectorul 3, București, zona Universitate.

Suntem flexibili și relaxați cu timpul, așa că îți recomandăm să vii cu 15 minute mai devreme, să avem timp și de un scurt masaj 🙂

Orar Yoga Luni Joi

2018 VINE CU SURPRIZE!

Am introdus o NOUĂ ZI de cursuri de yoga tradițională, la o oră mai târzie, încât să poată ajunge mai mulți cursanți!

Orar Miercuri Cursuri Yoga Sector 3

Cum Yoga este o practică de lungă durată și devine un stil de viață, școala Yoga România îți propune cele mai avantajoase abonamente din această arie de sănătate, relaxare, wellness, filozofie și spiritualitate.

Pentru că vrem să oferim ORICUI șansa de fi relaxat în orice situație.

În curând, vom reveni cu pachete personalizate pentru abonamentele de 3, 6 și 9 luni, întrucât vrem să îți răsplătim consecveța, dedicarea și dorința pentru o viață superbă, trăită la maxim!

Preturi Abonamente Yoga Romania


În perioda 1 iulie – 1 octombrie, există o ⛱ OFERTĂ DE VARĂ ⛱ pe care o vom onora celor ce își fac abonamente la cursurile noastre de yoga tradițională din sectorul 3, București.

SUMMER OFFER YOGA ROMANIA

⛱ Aceasta ofertă presupune prezența la 2 sesiuni de yoga tradițională pe săptămână, adică un total de maxim 8 sesiuni într-o lună.

⛱ Luna de curs rămâne neschimbată, adică 4 săptămâni de la momentul participării la primul curs de yoga tradițională.

⛱ Școala Yoga România își rezervă dreptul de a preda maxim 12 sesiuni de yoga tradițională pe durata unei luni, dar nu mai puțin de 8 sesiuni lunare, pe toată durata verii. În caz de forță majoră, programul școlii va fi schimbat și sesiunile rămase neutilizate de către cursanții noștri vor fi reportate la luna următoare.


La actualele noastre cursuri de grup de yoga tradiționala din București participă maxim 12 persoane, pentru că foarte personali în relația pe care o construim cu tine.

Un alt lucru bine de știut este acela referitor la echipamentul necesar sesiunilor de yoga tradițională:

 • salteau de yoga (yoga mat) este deja acolo;
 • vino cu îmbrăcăminte de schimb comodă, preferabil largă, ca la sala de gimnastică sau ca atunci când pleci într-o excursie pe munte – o poți lăsa la noi atunci când începi abonamentul de yoga;
 • îți recomandăm să alegi articole din bumbac, sunt mult mai sănătoase pentru pielea ta;
 • nu vei avea nevoie de încălțări, vei practica yoga desculț/ă sau purtând șosete;
 • papucii de interior îi vei găsi în sala de schimb;
 • adu-ți un hanorac sau o bluză groasă cu mânecă lungă, pentru că nu suntem la sala de forță și activitatea ta diferă, de la exerciții foarte dinamice la unele statice; plus că stăm pe jos mai tot timpul, nu vrem să ți se facă frig.

P.S: După partea de pranayama și ieșind din Makrāsana, este normal ca temperatura corpului să scadă, așa că vei simți efectul acestei funcții regulatorii în corp.

Pentru orice eventualitate și pentru o Shavāsana cât mai confortabilă, avem pregătite câteva pături pentru tine – ca tu să te bucuri de toată relaxarea din lume!


🎎 CURSURI INDIVIDUALE DE YOGA TRADIȚIONALĂ 🎎

Există printre noi persoane care, din lipsă de timp, din comoditate sau din teama de a fi judecate de alții, preferă să evite orice fel de întâlniri de grup – indiferent de natura lor.

Această situație apare și în cadrul celor ce cochetează cu practica āsanelor – și este perfect în regulă, înțelegem motivele.

Așă pentru acești oameni foarte ocupați sau care doresc să aibă un plus de intimitate, am creat sesiunile individuale de yoga tradițională din București.

Există trei opțiuni aici:

 1. să rezervăm spațiul nostru de yoga special pentru orele private cu tine;
 2. să te ocupi chiar tu de închirierea unei locații care îți este pe plac;
 3. să ne întâlnim la tine acasă sau la biroul tău.

Preferăm ultima variantă, pentru că ne scapă de aranjamentele intermediare pe care trebuie să le facem, însă vom discuta împreună și vom lua cea mai avantajoasă decizie.

Curs Individual Yoga Bucuresti

După cum îți poți imagina, deși nu ne displac deloc aceste întâlniri private, îți spunem din start că nu suntem adepții lor.

Cu maximă franchețe, yoga, în mod tradițional, este DESPRE TINE, nu despre a fugi de lume pentru a te găsi pe tine.

Căutarea, precum și răspunsul, încep ambele din INTERIOR.

Însă uneori știm că poate fi imposibil să ajungi la cursurile nostre de yoga de grup din zona Universității București, la o oră de vârf.

Sau că poate ești mămica unui copil mic, ce încă nu te poate însoți la sesiunile tale de yoga tradițională.

Sau dimpotrivă, că ești părinte și vrei ca fiul sau fiica ta să deprindă această practică străveche, însă ți-e mult mai comod să chemi profesorul să vină la voi acasă.

Oricare ți-ar fi motivele care te împiedică să ajungi la cursurile noastre de yoga de grup din sectorul 3, unde ne aflăm acum, îți punem la dispoziție o alternativă:

Sesiunile Private de Yoga Tradițională din București

Pentru că avem o misiune în suflet: aceea de ajunge la cât mai mulți români, pentru a-i lăsa să guste din beneficiile interminabile ale acestui stil autentic de yoga.

Așa cum am profitat și noi de cunoștințele și de măiestria profesorului nostru, așa dorim să profite și alții, prin intermediul activităților noastre.

Și pentru că ne-am propus să promovăm cât mai mult acest sistem de nișă, unic în România, de yoga tradițională, suntem gata să renunțăm uneori chiar și la confortul nostru,

Și crede-mă, atât eu, cât și Remus, suntem doi indivizi foarte, foarte comozi, care nu facem compromisuri atunci când vine vorba de starea noastre de bine 🏖

Curs privat yoga romania

Deci dacă într-adevăr simți că ai nevoie de toată atenția și de tot timpul nostru, ne poți contacta via email sau telefonic pentru a stabili un program indiviual de yoga cu tine.


👨‍💼‍‍‍ ABONAMENTE DE YOGA CORPORATE 👩‍💼

Da, uneori ne mai aducem și noi aminte cum era să lucrăm de la 9 la 5 ( … care 5? Era 6 sigur!)

Sau, cel puțin în cazul meu, de la 9.30 la 20.

Am avut zile în care m-a prins și miezul nopții la birou. Am avut chiar și nopți în care am dormit la birou, puținele ore ce mai rămâneau de dormit.

Sigur, erau locuri de muncă frumos aranjate și decorate, cu tot confortul necesar. Nu mă plâng deloc! Însă acel stil de viață este foarte departe de mine acum, a mai rămas doar a amintire din el…

Yoga pentru corporatii Yoga Romania

Dar interesant de remarcat este că nu sunt singura care a rămas până la ora zero-zero la birou vreodată. Sunt cu zecile de mii, cel puțin, cei care astăzi stau peste program, oricare ar fi acesta.

Am zis zeci de mii?

Rectific: milioane, la nivel global. Mai precis, 1 din 4 angajați face cel puțin 7 ore suplimentare neplătite pe săptămână.

Mai mult decât atât, a început să devină a stare de fapt, un fel de normalitate absurdă a zilele noastre atât de mândru-occidentale.

Mai ales lor, dar până la urmă tuturor celor care petrec peste 3 ore zilnice în fața calculatorului sau stând înțepeniți pe un scaun la birou, yoga tradițională le este foarte recomandată.

Yoga La Birou Cursuri Yoga Bucuresti

Pentru că sedentarismul este boala secolului este un clișeu demn de luat în seamă, dacă ne aruncăm ochii pe statisticile celor mai frecvente și mortale boli din lume.

Nu vrei să ajungi și tu la 90 de ani? De ce nu ai vrea?

Uită de ideea preconcepută conform căreia bătrânețea însemnă durere, boală, pustietate și senilitate.

Ai văzut cum arată unii dintre cei mai vârstnici yoghini ai lumi? Privește aici:

Cursuri Yoga Pentru Batrani Bucuresti

Genetic vorbind, cercetările doctorului Walter M. Bortz II, MD, din 2011 au indicat faptul că suntem construiți să putem atinge fără probleme vârsta de 120 de ani.

Citez:

The theory is that if the causes of the „damage” can be removed or corrected, life expectancy could be extended – Walter M. Bortz II, MD, „We Live Too Short and Die Too Long”

Pe românește, dacă am putea elimina sau corecta cauza „stricăciunii”, speranța de viață ar putea fi extinsă.

Iar yoga tradițională, ca un sistem complet pentru și despre sănătatea umană și nu numai, vine să ofere exact această soluție mult dorită: corectarea disfunționalităților APĂRUTE în ființa umană.

Atenție mare, am scris apărute, ci nu existente a priori!

Pentru că în 99% din cazuri există factori declașatori ce duc la pierderea stării de bine în care ne-am aflat și cu care ne-am născut cei mai mulți dintre noi.

Cursuri Yoga Pentru Corporatii Yoga Romania

Așa că dacă ești într-o funcție de conducere într-o coporație sau într-o firmă micuță, ar fi cazul să te gândești foarte serios la sănătatea ta și la cea a celor de care ești, nu doar pe parcursul celor 8 ore contractuale de muncă, răspunzător.

Știm cu toții că odată ce părăsim biroul, mintea nu ne este precum un lac limpede sub clar de lună.

Dimptrivă, valurile activității noastre mentale de peste zi continuă să ne izbească țărmul gândurilor preț de încă 2-3 ore (cel puțin, astăzi mulți suferă de insomnii cronice).

Yoga Pentru Corporatii Bucuresti Pret

Iar dacă ești pur și simplu angajat/ă al unui S.R.L sau al unei instituții de stat (sunt idealistă, știu), sau lucrezi pentru o multinațională, nu ezita să participi și tu la starea ta de bine.

Ideile bune sunt apreciate și implementate, indiferent de unde provin – sau cel puțin prin asta se definește o societate civilizată.

Odată ce ne contactezi și ne comunici că tu și compania ta sunteți interesați să vă îmbunătățiți stilul de viață și să vă ameliorați sănătatea, vom stabili împreună cea mai bună variantă de orar, program și buget.

În varianta cursurile de yoga pentru corporații, mai tot timpul sediul este cel al firmei în cauza.

Nu este nevoie de reamenajări interioare: după cum poți observa și din pozele de pe această pagină, o sală de conferințe liberă sau in birou mai spațios sunt suficiente pentru a ne desfășura ora de yoga.

Ne putem întâlni cu toții la o pauză de dinaintea mesei – o activitate foarte des practică astăzi în Marea Britanie și în Statele Unite.

Firmele care se respectă, și nu mă refer aici la puterea lor financiară, le organizează angajaților lor mici sesiuni de yoga cu profesori certificați.

Sesiunile de yoga pot dura chiar și 15 minute, important este rezultatul lor, nu atât durata.

Însă fiind vorba de o serie de poziții yoga foarte eficientă, durata poate fi redusă la minim, iar persoanele implicate se vor simți refăcute, energizate și relaxate – ca după o sesiune mult mai lungă de yoga.

Yoga Coporate Cursuri Yoga Bucuresti

Iar ca să ai o idee despre ce beneficii vorbim, te rog să citești acest articol despre Nenumăratele Beneficiile Yoga.

Însă pe scurt, între 3 și 6 luni de cursuri de yoga tradițională pot rezolva definitiv sau cel puțin ameliora semnificativ următoarele probleme:

 • durerile ale închieturilor mâinilor (Carpal Tunnel Syndrome)
 • dureri de ceafă, gât, spate
 • afecțiuni ale coloanei (cervical, toracal, lombar, sacral)
 • kilograme în plus, obezitate
 • dereglări hormonale (sexuale, tiroidă, hipotalamus etc.)
 • migrene și cefalee de stress
 • sindromul de stres
 • anxietate, nervozitate, agitație
 • pierderea acuității vizuale
 • insomnii

Așadar, nu lăsa statisticile să te indispună!

Nu lăsa șefii sau conjunctura de la muncă să îți clintească sănătatea!

Fii convins/ă că ne naștem cu toții pentru a fi fericiți în această lume frumoasă și fă ceva pentru a călca pe acest covor al fericirii…

Noi suntem dispuși să te ajutăm să scapi de orice urmă de stres.

Căci, după cum bine spun cursanții noștri de la cursurile de grup de yoga tradițională din București, din zona Universitate, abia așteaptă să plece de la birou și să ajungă la noi.

Pentru că yoga te face să uiți de tot, inclusiv de tine.

Iar această stare de absolută libertatea nu este o experiență ușor de obținut în zilele noastre…


Cum spunem și la cursuri: practica de pe salteau de yoga se tranformă într-o practică a întregii vieți.

De aceea practicăm āsanele – posturile din yoga – pentru ca relaxarea mentală și fizică să se observe în TOATE activitățile noastre zilnice.

Remus Gugu Profesor Yoga Romania

Un plan măreț, dar nu imposibil.

Ai toată viața la dispoziție să îl realizezi!


Cauți un preț promoțional pentru cursurile noastre de yoga tradițională din București?

Atunci verifică această pagină cu oferte speciale și vezi dacă poți beneficia de o reducere.

Acest website folosește cookies proprii cât și plasate de terți pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare si a analiza traficul pe site în scopuri de publicitate. Pentru a vă exprima consimțământul privind acceptarea tuturor cookie-urilor de pe site-ul nostru dați click pe DE ACORD. Puteți schimba oricând setările cookies în browser-ul dvs. Pentru detalii, accesati Politica de Confidentialitate si Cookies

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close