Despre Yoga România

Yoga tradițională ca medicină alternativă. SPA ayurvedic. Detoxifiere indiană

 

Această școală a fost creată în memoria lui Mircea Eliade, care a studiat și practicat yoga în India, și pe ale cărui urme călcăm și noi astăzi.


Învățăturile, curricula și practica acesti școli tradiționale reflectă în totalitate cursurile pryoganemuriresilibertateedate de institutul Shri Kali Ashram din India. Astfel, școala Yoga România oferă cursanților săi un sistem complet de educație complementară bazată pe o tradiție milenară (cca. 5000-7000 î.e.n), având ca obiectiv educarea publicul român în ceea ce privește sănătatea prin practicarea yoga.


Cursurile se bazează pe o viziune holistică asupra lumii, înțelegând că omul este în continuă transformare și comunicare cu tot ceea ce există în jurul său și că sănătatea psihică o determină pe cea fizică și invers.


Clasele sunt de tip tradițional (predare orală) și au o parte teoretică (ce este Yoga tradițională și cum o putem folosi în rezolvarea problemelor de sănătate, ce este medicina numită „āyurveda”, de unde provine trend-ul detoxificării și în ce constă detoxificarea în India, introducere în matematica vedică și în limba sanscrită, workshop de psihologie tranzacțională), cât și o parte practică (seria posturilor yoga, exerciții de respirație și diafragmă, masaj āyurvedic și abhyanga, marmapunctură și acupunctură LASER sau electro-acupunctură, pancakarma, consultații și consiliere psihologică conforme cu filosofia indiană).


Toate acestea fac parte dintr-un sistem tradițional original, menit să fie studiat, înțeles și aplicat, astfel încât fiecare persoană să aibă o viață armonioasă și fericită.

Credits © 2017 Yoga Romania